2012. március 8., csütörtök


Gondolom van aki már várja a folytatást...Nem is akarom tovább váratni.Talán nem is illendő!
Ott tartottam, hogy '89-re világossá vált előttem, valamit tennem kell a későbbi nyugdíjam megteremtése érdekében. Sajnos elképzelésem elég kevés volt, ahhoz pedig, hogy jobban belemélyedjek a kérdésbe még nagyon fiatal voltam!

Természetesen ötletek jöttek-mentek, mert fantáziában nincs hiány!
Aztán jött a "RENDSZERVÁLTÁS"! Ugye sokaknak ismerős! Kicsit lassan halad, mert még ma sem történt meg! Szerintem! 
Vagy igen; csak a régit leváltotta egy még régebbi /tudjátok amiért a márciusi ifjak is küzdöttek, hogy legyen vége../ 
Na de félre a politikával mert ebből nem élünk meg (becsületesen)! 

JÖTT AZ ELSŐ MLM!

Csak még nem tudtuk mi az! A 'SAFEINVEST' aki emlékszik az -Osztrák biztosító, jó kis megtakarítással kombinált életbiztosítással és olyan jövedelemmel amiről átlagember ként nem is álmodhattunk akkoriban! 
Tulajdonképpen ekkor ismertem meg a PIRAMIS-rendszert! Ez első pillanatban nagyon szimpatikus volt,de ahogy az lenni szokott jött a mindentudó szomszéd! Aki ráadásul a nagybátyám volt és elmondta, hogy ez a világ legnagyobb átverése!


Később én röhögtem a legjobbat mikor megtudtam párévvel később, hogy a legjobb barátja mennyit keres ezzel az üzlettel másod állásban!! Őt pedig azért nem hívta, mert ösztönösen szelektált, pedig abban az időben válogatás nélkül hívattak meg velünk mindenkit! Talán ebből már van aki ráismert a piac következő fontos szereplőjére, akivel '92 nyarán ismerkedtem meg ez volt az "AMWAY" mint később megtudtam az egész iparág alapító cége!


Mára ennyi, ígérem jövőhéten jön a folytatás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése